Er zijn nog veel mogelijkheden in onze directe omgeving om zonneprojecten te realiseren. Denk alleen maar aan alle grote daken van (agrarische) bedrijven. Op deze locaties kunnen duizenden zonnepanelen geïnstalleerd worden om mee te helpen aan de Regionale Energie Strategie en het realiseren van de klimaatdoelstellingen van het kabinet.

Industrieterrein De Volger
Er zijn op het industrieterrein De Volger veel daken die geschikt zijn voor de installatie van grote aantallen zonnepanelen. Deze daken zijn bij uitstek geschikt om bij te dragen in een energie neutrale Graft De Rijp. Wilt u, als dak eigenaar, met ons kijken naar de mogelijkheden om samen te werken en daarmee aan de energietransitie mee te werken? Neem dan contact op met Wim Heine via info@energiegraft-derijp.nl.

Agrarische bedrijven
Onze omgeving kent vele agrarische ondernemingen met grote stallen. Vaak zijn deze stallen al geschikt om grote zonproject installaties te dragen om in de eigen energievoorziening te voorzien, maar ook om een deel ter beschikking te stellen voor de postcoderoos regeling. Energie Coöperatie komt dan ook graag in contact met geïnteresseerde agrarische ondernemers om naar de mogelijkheden te kijken. Stuur een e-mail naar info@energiegraft-derijp.nl en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op. 

Specificaties

 Locatie  De Rijp, Industrieterrein De Volger
 Planning  Realisatie tussen 2020 en 2022
 Aantal zonnepanelen  2.500 - 3.000 zonnepanelen
 Soort zonnepanelen  n.t.b.
 Capaciteit zonnepanelen  n.t.b.
 Totale capaciteit installatie  n.t.b.
 Inschrijving  Vraag vrijblijvend informatie aan
 Prijs  n.t.b per participatie(lees zonnepaneel)
 Opmerkingen  Deze zonnepanelen worden in eerste instantie geïnstalleerd voor
 leden en ondernemers. Het restant willen we gaan gebruiken om
 zonne-energie om te zetten in waterstofgas voor onder andere
 huishoudelijk gebruik.


Waar: Industrieterrein De Volger
Wanneer: realisatie tussen 2020 en 2021
Hoeveel zonnepanelen: 2.500 - 3.000 zonnepanelen
Status: Vooronderzoek
Opmerkingen: Deze zonnepanelen worden in eerste instantie  geïnstalleerd voor leden en ondernemers. Het restant willen we gaan gebruiken om zonne-energie om te zetten in waterstofgas voor onder andere huishoudelijk gebruik.