advies_gesprekDe Energie Adviseur is de opvolger van de Energie Coach. De coach is een vrijwilliger die helpt met het kiezen van energiebesparende maatregelen. De adviseur is een gecertificeerde professional die helpt met het meet- en rekenwerk rondom de maatregel. De adviseur mag van de wet advies geven, de coach niet. 

VOORDELEN

U krijgt direct inzicht in de investering die nodig is voor een energiebesparende maatregel. Maar ook wat de besparing van de maatregel is en hoe snel u de investering terugverdient. De Energie Adviseur is gerechtigd een energielabel voor uw huis aan te vragen.

Alle maatregelen die onze Energie Adviseur met u doorneemt resulteren in minder energieverbruik en een lagere energierekening, uw woning wordt een warmer en prettiger huis om in te wonen. En u realiseert natuurlijk een behoorlijke CO2 reductie waardoor u meehelpt om een beter klimaat te realiseren.

UITVOERING

We raden u aan om eerst een Energie Coach te raadplegen. Die helpt u met het selecteren van de geschikte maatregelen. Als de adviseur klaar is, kunnen we u helpen met het vinden van een energie uitvoerder (klus-, installatie- of bouwbedrijf).

KOSTEN

De kosten voor het advies van de Energie Adviseur zijn afhankelijk van de te leveren diensten. Vooraf maakt de adviseur op basis van een gesprek met u en de voorstellen die u samen met de Energie Coach heeft opgesteld een passende offerte.

Vul onderstaand aanvraagformulier in om een gesprek met onze Energie adviseur aan te vragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.DISCLAIMER

De Energie Adviseurs die samenwerken met de coöperatie Energie Graft-De Rijp werken op eigen naam en voor eigen rekening. De coöperatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de kwaliteit van de adviezen of voor eventuele geleden schade voortkomende uit de werkzaamheden van een Energie Adviseur.